Weekmenu

Van 13/01tem15 /01

Voorgerecht
Cappucino van Langoustines-Garnaal-Kerry  9.00 €
of
Bouillabaisse-toast-rouille-kaas 12.00 €

Hoofdgerecht
Catch of the day (Schelvis )sjalot-peterseie-tomaat Dugléré  20.00 €

Weekendmenu 

Van 16/01tem 17/01
Prijs: 45.00 €

Voorgerecht
Tarbotmoussline--Langoustine-spinazie-eekhoorntjesbrood-Nantua

Hoofdgerecht
Tong-sjalot-peterselie-tomaat-(Dugléré)-Hertoginneaardappel

Dessert
chocolade-kers-mascarponé-caramel

AAN DE KAART

Voorgerechten

  • Artisanale Garnaalkroketten - 05.00€/STUK
  • Mini noordzeebouillabaisse –toast-rouille 15.00€
  • 1/2 Kreeft- citroenboter-  25.00€
  • Catch of the day (schelvis) sjalot-peterelie-tomaat-(Dugléré)20.00€

Hoofdgerechten

  • Noordzeebouillabaisse –toast-rouille 32.00€
  • ouderwets Haantje in rode wijn -Rozemarijn-dragon 17.00
  • Catch of the Day(Tong)sjalot-peterselie-tomaat(Dugléré)  28.00
  •  

Hoe bestellen?

Per telefoon

Bel ons op 058 51 18 55 met jouw bestelling

Per e-mail

Mail jouw bestelling naar info@dekelle.be

Tijdstip

Ten laatste één dag voor de afhaal om 17u. (bv: dinsdag 16:00 bestellen = woensdag afhalen)

Afhalen

Afhalen doe je via afspraak met ons, om de bedeling goed en ordenterlijk te laten verlopen, en de corona-maatregelen te respecteren